Indeks Članka

Još jedna serija crtica iz povijesti kroz objektiv Ricka Tomlinsona. Ovog puta ponovno sa svih strana svijeta i iz raznih vremenskih epoha.

 

Dubois od 54 stope, imena Dump Truck, bio je jedan od najboljig bordova 1990ih godina. Na njemu je tada jedrila „all star“ posada, a ja sam ih fotografirao na The Solent, Scottish Series, Spi Quest i na La Nioulargue. Bilo je to mnogo zabave s vrhunskom posadom.
Nekako u to vrijeme, kormilar Dump Trucka, Bruce Savage, zajedno sa Shaun Carkeek-om (danas uspješnim jedriličarskim dizajnerom) zamolili su me da im napravim fotografije na njihovoj jedrilici klase Soling koje bi im trebale pomoći u prikupljanju sredstava za njihovu olimpijsku kampanju. Imali smo sreću što kad smo birali dan i vrijeme za fotografiranje da su se poklopili izvrni uvjeti i tada sam snimio ovu fotografiju na kojoj se probijaju kroz val na Brambles Bank-u.
Uvijek sam nastojao pomoći sa svojim fotografijama mladim ljudima koji su prikupljali sredstva za svoje kampanje. Od toga su obje strane imale koristi i ja sam često dobijao fotografije za kalendar, a koje inače ne bi bio u prilici snimiti.

 


 

 

Back To Top