Melgesi 24 nastavljaju dalje. Druga regata iz ciklusa za 2021. godinu jedrit će se u subotu i nedjelju na potezu Opatija - Lovran, a organizira je YC Croatia.

Najvjerojatnije odaziv natjecatelja neće biti jednako velika kao na prvoj regati u Biogradu zbog nekih tehničko-administrativnih problema koje svi natjecatelji još nisu riješili, ali veseli to što će nastupiti i neke nove ekipe.

O kome je točno riječ i tko je uspio stići do Ičića saznat ćete sutra, a ono što za sada možemo najaviti je to da će regata imati praćenje u živo preko linka koji će biti objavljen pred regatu i možemo najaviti to da će flota najvjerojatnije sreću s vjetrom tražiti u ranojutarnjim satima na tramuntani.

Prvi start je predviđen za 06:30 i ako bude sreće s vjetrom odjedrit će se najviše tri plova. Jednak program je predviđen i za nedjelju.

Organizatori su predvidjeli dvije potencijalne zone jedrenja, pa ako imate želju pratiti akcije na moru iz neposredne blizine budite spremni i na eventualne promjene lokacije: