14 posada iz gradova prijatelja Biograda koji su se okupili na ovogodišnjoj regati u čast Biogradske nebeske zaštitnice možete pratiti u živo preko priloženog linka:

Regata koja je ove godine okupila 7 posada na ruti od oko 50 NM od Biograda, oko Kornata i natrag ove godine starta u subotu 02. prosinca ujutro u 6 sati. Koje rute će posade izabrati možete pratiti u živo.

Ovogodišnje Prvenstvo Hrvatske u match raceu je ponovno u Šibeniku u aranžmanu entuzijasta iz Wave Sailing Centera. Nastupit će osam posada s cijelog Jadrana, a njihove poteze i stanje na tablici moći ćete pratiti u živo.

Otvoreno Prvenstvo Hrvatske po ORCu kreće s jedrenjima u petak 3. studenog i jedrit će se do nedjelje 5. studenog. Na startu će se naći 15 jedrilica iz Hrvatske, Italije, Češke, Austrije i Njemačke. Vrlo kvalitetna i respektabilna flota!

Posljednji trening pred Jabuku, regata na kojoj se prosječno prejedri oko 120 NM starta u petak poslijepodne. Predviđeno vrijeme starta je 15:00, a jedrenje je ograničeno na 29 sati i 30 minuta. Start i cilj su u Zlarinu, a poanta je što brže okrenuti Dugi otok.