Flash Back 4.1

REGATE ONLINEModro & zeleno

04. - 05.06.2016.

Regata koja je krenula iz Biograda, pa oko Pašmana i Ugljana natrag u Biograd je završila brže nego što su mnogi očekivali!

 

Regata

 

Unatoč najavljenih 6 posada na startu su se pojavile samo 3. Dvije jedrilice su bile iz JK Uskok, Dušica Žarka Jurage i Najdraža te jedina Damira Odaka, dok je domaćine zastupao neumorni Želimir Mazor s Amre.

Prognoza je vjerojatno (kao i uvijek) bila razlog što preostale najavljene tri jedrilice nisu došle. Zato je vrijeme bilo na ruku navedenoj trojki i nakon starta koji je dan u 10:05 regata je išla bez prekida zbog bonace.

Po performansama je najbolja jedrilica flote bila Najdraža te jedina, a taj svoj status je i opravdala od samog starta. Odmah su se odvojili na čelo i nakon dolaska do južne punte Pašmana jedini zadatak im je bio održavanje pozicije i nastojanje da se razlika dodatno poveća. To im je dosta dobro išlo od ruke, pa su bez problema stigli do pobjede.

Zato su nešto zanimljiviju regatu imali Amre i Dušica koji su na cijeloj ruti bili blizu jedni drugih, a kako je sve to skupa izgledalo možete vidjeti u playbacku.

 

Flash Back

 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaNavigacijaaaa

 

You are here Regate 2016 Modro & zeleno

 

 

Copyright © 2008-2017

REGATE.hr

All Rights Reserved

Flash Back

Flash Back je sustav čija namjena je praćenje regata u realnom vremenu i njihovo kasnije reproduciranje s ciljem analize akcija poduzetih na regatnom polju.

CIJELI TEKST...

REGATE.hr

Obrt iz Šibenika

Mob: +385-91-517-45-11

Email: info@regate.com.hr

Web: www.regate.com.hr