Flash Back 4.1

REGATE ONLINEAhmad 2016.

30.05. - 03.06.2016.

Preko linkova iz prethodnog članka imate priliku pratiti naše skipere s ruskim posadama u akcijama u živo, a ovdje možete pronaći playbackove regata koje su već gotove.

 

Regata

 

Ponedjeljak, 30.05.2016.

Lagano jedrenje po južinu koji je u drugom dijelu dana okrenuo na maestral... Plan je bio da se jedri od Murtera, pa s kratkim slalomom među otočićima u Murterskom moru da se stigne do Jezera.

Slab vjetar je taj plan poremetio, pa je navigacijsko jedrenje skraćeno na prvoj kontrolnoj točci. Nakon toga se flotila premjestila do jugoistočnog dijela Murtera i po maestralu u slabljenju uspješno napravila dva štap jedrenja.

 

Utorak, 31.05.2016.

Unatoč laganom vjetru uspio se ispuniti skoro cijeli program predviđen za danas. Start je postavljen ispred Jezera oko 11 sati. Jedrilo se po laganom maestralu sve do Solarisa u ranim poslijepodnevnim satima.

Nažalost kad se krenulo s jedrenjima u štap vjetar je potpuno nestao i nakon prvog pokušaja jedrenja signalizirao e prekid i flota se bavila ostalim kasno proljetim morskim aktivnostima.

 

Srijeda, 01.06.2016.

Nakon opuštajućeg boravka na gatu hotelskog naselja Solaris nastavak regate je uslijedio s jugozapadne strane otoka Zlarina. Postavljeno je polje za štap jedrenje i odjedren je jedan plov.

Organizatori iz Amadeus Adriatic agencije su organizirali da se u poslijepodnevnim satima jedriličari nastave družiti i natjecati na nešto manjim jedrilicama u Zlarinskoj luci. Iz obližnjeg Šibenika su dovežena četiri Platua 25, pa su gosti iz Rusije osjetili draž jedrenja i u nešto sportskiji nastrojenim jedrilicama.

 

Četvrtak, 02.06.2016.

Napokon cijeli dan da je puhalo dovoljno da se jedri s "normalnim" brzinama! Jugo je dočekalo društvo na Zlarinu i nešto prije 11 sati dan je start šestog jedrenja. Start je postavljen u Zlarinskom kanalu, startalo se u vjetar i između Sestrica je ruta okrenula prema sjevernoj strani Kaprija. U "Kunjkinoj vali" je bio cilj i kratka pauza za ručak i u 15:48 start 7. plova.

Vrlo atraktivno postavljena privjetrinska oznaka u samom dnu uvale sigurno je ostavila upećatljiva sjećanja svim gostima i na jedrilicama i u restoranu Kunjka, a potom se flota uputila prema Kornatima. Na ulazu je postavljen cilj, a nakon toga po slobodnom izboru što se pogona ticalo do Ravnog Žaknja.

 

Petak, 03.06.2016.

Posljednji dan regate i posljednja tri jedrenja koja su organizirana između Kornata i Žaknja. Polje je postavljeno u Kornatskom kanalu, tako da nije bilo previše dga orca, ali je zato omogučilo brzo organiziranje sva tri predviđena plova.

Vjetar je oscilirao po snazi, pa je za drugi plov orca skraćena, dk je za posljednji plov ponovno produžena i to na veću dužinu nego za prvi plov. Uglavnom, intenzivno jedrenje s mnogo manevara.

 

Flash Back

 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaa1. plovaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaa2. plovaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaa3. plovaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaa4. plovaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaa5. plovaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaa6. plovaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaa7. plovaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaa8. plovaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaa9. plovaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaa10. plovaaa

 

You are here Regate 2016 Ahmad 2016

 

 

Copyright © 2008-2017

REGATE.hr

All Rights Reserved

Flash Back

Flash Back je sustav čija namjena je praćenje regata u realnom vremenu i njihovo kasnije reproduciranje s ciljem analize akcija poduzetih na regatnom polju.

CIJELI TEKST...

REGATE.hr

Obrt iz Šibenika

Mob: +385-91-517-45-11

Email: info@regate.com.hr

Web: www.regate.com.hr