Flash Back 4.1

REGATE ONLINEFlash Back

Flash Back je sustav čija namjena je praćenje regata u realnom vremenu i njihovo kasnije reproduciranje s ciljem analize akcija poduzetih na regatnom polju.

Sustav se sastoji od dvije verzije, verzije 3 i verzije 4.

Flash Back 4.1 je verzija koja je namijenjena praćenju regate u živo putem interneta. Cjelina se sastoji od modula koji se montiraju na jedrilice i serverskog dijela koji omogućava praćenje na internetu.

Ovisno o trajanju regate montiraju se moduli s vlastitim napajanjem ili moduli koji se priključuju na brodsko napajanje.

Također je na raspolaganju varijanta koja ima mogućnost snimanja kretanja brodova u područjima gdje nije dostupan GSM signal koji se koristi za slanje podataka u realnom vremenu.

Nakon završetka jedrenja prikupljeni podaci se obrađuju i od njih se stvaraju interaktivne Flash animacije pripremljene za analiziranje. Analiziranje omogućuje usporedbu svih jedrilica u regati po rutama, brzinama, polarnim dijagramima, trenutnim plasmanima ili čak po statistički obrađenim podacima o prijeđenim putevima, vremenima, SOG-u, VMG-u itd.

Ove animacije su u stvari Flash Back 3.1. Sve animacije, svih jedrenja koja su snimljena su postavljena na serveru ove stranice i stalno su dostupne svim posjetiteljima bez ikakvih ograničenja.

S obzirom da je sustav namijenjen iznajmljivanju organizatorima jedriličarskih događanja kao jedna od usluga se nudi i postavljanje odgovarajućih linkova na njihove web stranice. Na ovaj način im se povećava količina ponuđenih, atraktivnih sadržaja, te omogućava povećanje broja posjetitelja koji će se nastaviti vraćati, te pratiti i ostale objave. Naravno, sve to s ciljem osiguravanja povećanog reklamiranja angažiranih sponzora.

Cijeli sustav je na raspolaganju za iznajmljivanje i svi zainteresirani lako mogu doći do svih potrebnih informacija, bilo pozivom preko istaknutih telefonskih brojeva ili preko email-a.

You are here Novosti

 

 

Copyright © 2008-2017

REGATE.hr

All Rights Reserved

Flash Back

Flash Back je sustav čija namjena je praćenje regata u realnom vremenu i njihovo kasnije reproduciranje s ciljem analize akcija poduzetih na regatnom polju.

CIJELI TEKST...

REGATE.hr

Obrt iz Šibenika

Mob: +385-91-517-45-11

Email: info@regate.com.hr

Web: www.regate.com.hr